С наближаването на края на годината всички си правим равносметка какво се случи през нея и се надяваме на по-добро бъдеще. Ето какво вещаят звездите за зодиакалните знаци за следващата година.

Овен

За повечето овни следващата година ще е изпълнена с толкова много събития: шеметни върхове ще се сменят с падения, но всички лоши неща бързо ще се забравят.

Ще ви се отдаде възможност да откриете нови таланти и способности, като с малко усилия да развиете.

Годината ви дава шанс да станете по-мъдри и ще ви позволи да разберете кой от обкръжаващата ви среда е искрен и кой само се преструва, че ви е приятел.

Съвет: Слушайте сърцето си и не бързайте да се разочаровате и да се смятате за неудачник, ако обстоятелствата действат срещу вас. Много скоро всичко това ще се промени.

Любов и семейство: Ако през 2009 година сте започнали връзка, през следващата ви очаква щастливо продължение. Тези, които са сами, е възможно да срещнат човека на живота си.

Финанси: Във финансов план Ви очакват приятни изненади. В началото на годината обаче не бива да се впускате в рисковани начинания.

Телец

Нови хоризонти и перспективи се откриват пред телците, но най-интересното е, че основните бъдещи успехи са заложени още през 2009-та година. Припомнете си какви начинания сте стартирали през предходната година - тези идеи и хора ще са в основата на добрите резултати през следващата година.

Бъдете благодарни, помнете доброто и всички, които са ви помогнали, да постигнете успехите си.

Съвет: В течение на годината съдбата неведнъж ще ви поставя на изпитания. Заложете на своето търпение и трудолюбие и ще бъдете възнаградени.

Любов и семейство: Семейните представители на този знак могат да черпят вдъхновение в семейството си. Припомняйте си как сте се запознали, разлиствайте семейните албуми, спомняйте си най-добрите моменти.

Несемейните представители ги очаква среща с тези, които могат да се нарекат „добре забравени стари познати". Това може да е тяхна ученическа или студентска любов.

Финанси: Не стойте не едно място, приемайте предложения свързани с пари или пътувания. Ще се появят нови източници на доходи, които през лятото ще ви помогнат отново да правите големи покупки.

Близнаци

Събитията през следващата година ще окажат изключително въздействие на целия ви живот. Предстои да откриете нови идеали. Ще получите възможност да погледнете на постиженията си по нов начин. Ще се появи съблазън да започнете нов живот. Бъдете внимателни обаче успехът идва от усилия и знания.

Заедно с възможностите за начало, можете да станете жертва на подвеждане или измама. Ако това обаче се случи извлечете ползите и добрия опит.

Съвет: Помнете какво можете да правите добре, на какво са ви учили. Това ще ви донесе реални ползи.

Любов и семейство: Звездите са благосклонни към сърдечните ви дела - среща с нова любов може да ви донесе истинско щастие. Семейните близнаци ще получат поддръжката и вниманието на своята половинка. Възможно е увеличаване на семейството ви.

Финанси: Несъмнено най-добре ще бъдат близнаците, които работят в сферата на чуждите езици, пътуват в чужбина или в страната. И за останалите обаче, годината е благосклонна, като ще имат възможност да постигнат целите в кариерата си.

виж всички зодии от тук