Colliers Residental представя първия по рода си жилищен проект от затворен тип - Residential Park Sofia, в който има квартално планиране - квартал, в който е обмислено всичко, от местоположението и допълнителните услуги, до изграждането и поддържането на една модерна и функционална инфраструктура.

Комплексът предлага голямо разнообразие от апартаменти, еднофамилни и редови къщи. Площта на апартаментите е между 88 и 200 кв.м, а на къщите от 180 до 350 кв.м, като цените започват от 138 000 евро в с включени ДДС.

Residential Park Sofia гарантира сигурност и спокойствие, паркова среда и алеи за разходка, социална част, както и интелигентни решения за паркиране за своите обитатели.

В пакетни цени са включени паркомясто, мазе, окабеляване, бойлер и котел, климатик, ролетни щори, интериорни врати, ключове, контакти, газификация, радиатори, вградени казанчета, идеални части от земята.

Можете да разчитате на комплекс от услуги в търговско-развлекателната част на комплекса, включващи търговска зона с магазини, център за услуги и развлечения, спортни съоръжения, целодневна детска градина, здравен център и аптека.

Изграден от международен екип от архитекти, идеята на комплекса е да се създаде място, където хората да работят, живеят, почиват, пазаруват и спортуват.