Тридневна екскурзия за двама до Южна Африка с билети за мач от Световното първенство по футбол и обиколка на стадиона преди мача ще спечели един картодържател на Visa, който плаща с картата си до края на април. За този период Visa Европа ще дава всеки ден на 10 щастливи картодържатели по 100 лева. Участието в промоцията е много лесно: всяка транзакция в търговски обект на територията на страната и в български уеб сайт, направена с издадена в България карта Visa, автоматично участва в томболата с награди.

На 1 март 2010 г. Visa Европа започна национална промоция за всичките си картодържатели в страната, която е част от първата кампания на платежната система, обвързана с ФИФА (Международната федерация на футболните асоциации). Промоцията ще продължи до 30 април 2010 г., като голямата награда ще бъде изтеглена на 29 април 2010 г. В тегленето за пътуване до Африка участват всички плащания, извършени в периода 1 март - 25 април 2010 г.

Няма ограничение в броя на транзакциите или сумата на покупка, които всеки картодържател може да направи, за да спечели награда. Наградите по 100 лв. ще се теглят чрез жребий всяка седмица в четвъртък, а победителите ще бъдат уведомявани след всяко теглене.

Инициативата на Visa Европа на практика означава, че всяка покупка с карта Visa дава шанс на картодържателя да отиде на Световното по футбол в Южна Африка това лято. Тя ще продължи 61 дни и през този период Visa ще награди общо 610 картодържатели с предплатени карти Visa, заредени с по 100 лева. Тази карта може да бъде използва на за пазаруване както в търговски обекти, така и по интернет.