Почти като в „Хубава жена"... Такава е историята на 57-годишния милионер Робърт Брот, който се запознава с красивата 26-годишна Линдзи де Леон през интернет и се влюбил.

Червенокосата млада жена, която предлага интимни услуги, така пленила бизнесмена, че той започнал да крои планове за съвместно бъдеще.

Положил максимални усилия да накара любимата си да се откаже от непристойната професия, похарчил 100 000 долара, за да я обезпечи финансово и да й помогне да се премести от Ню Йорк в родния й град в Оклахома, откъдето, след като тя поработи някоя прилична работа, щял да я вземе за жена. Линдзи обещала, че щом си стъпи на краката дори ще му върне парите.

Каква била изненадата на Брот, когато установил, че на новото място Линдзи наистина си намерила работа- като стриптизьорка. И била пуснала обява, че предлага интимни услуги.

Сега той съди бившата си любима за 60 000 долара, пише Daily Mail. „Той има наистина голямо сърце. Той искаше да помогне на тази жена, да я спаси. Влюби се в нея и мислеше, че й помага да промени живота си", коментира моралните страдания на клиента си адвокатът на Брот.