Хората днес са готови да продадат и челото си за пари. Това е в буквален смисъл.

Вижте най-невероятните места, на които се продава рекламно място:

Върху тениската си

Американец прави по 90 000 долара на година, като продава рекламно място по тениската си.

26-годишният Джейсън Садлър от Флорида основал компанията си през 2008 и се занимава с това да носи логото на различни компании на тениската си. Тарифата е на ден. 1 януари, например, е най-евтин - 1 долар, докато 31 декември струва 365 долара.

Ако успее да продаде всеки ден, което той направи миналата година, доходите му стават 66 795 долара.

Той продава и месечни пакети, които струват 1 500 долара и му докарват още 18 000 долара на година.

На гърдите си

27-годишната Ейнджъл Брамър от Шотландия наскоро подписа договор със страница за онлайн залагания. Шотландката ще носи временна татуировка с името на сайта на деколтето си 15 дни, което ще струва на сайта 422 паунда.

Идеята й дошла, след като видяла в eBay обява на жена, която продава челото си за истинска татуировка с логото на компания.

В обявата си в Ebay Брамър пише, че има доста пищна гръд, която ще привлича погледите и че по време на 15-дневният период тя може да се снима пред различни забележителни места в Шотландия, като допълнителна реклама.

Татуирайте си челото

Каролин Смит от щата Юта се съгласи да татуира на челото си адреса на сайт за онлайн залагания срещу 15 000 долара.

Тя твърди, че е използвала парите, за да изпрати сина си в частно училище.

Татуистите от студиото, където е направена истинската татуировка, са я убеждавали да се откаже в продължение на 7 часа, но дамата била непреклонна.

Смит продаде челото си на търг в eBay, като офертата привлече 27 000 уникални клика.

Върху бездомник

Продуцентът Дейвид Пермут платил на бездомник в Лос Анджелис 100 долара, за да държи постер на новия му филм. Според продуцента това не е неморално, а напротив, би било много добре, ако филмовите студия в Холивуд започнат да дават пари на бездомниците, за да държат постери.

Върху интимните си части

Англичанин обяви е eBay, че ще татуира името на компания върху пениса си. Началната цена в търга е 3 000 паунда, но за сега няма кандидати.

Върху един пиксел

През 2005 един студент от Англия - 21-годишният Алекс Тю основа уебсайт, в който продаваше пиксели с размер 1000 по 1000 за реклама на цена 1 долар. Въпреки че идеята е сравнително проста, тя се радваше на силен интерес и само за няколко месеца сайтът спечели 1 037 100 долара!

Последното рекламно място се продаде за 38 100 долара.

След успеха на „страницата за 1 млн. долара" се появиха имитатори, но те всички се провалиха, защото идеята вече не беше нова и не бе така атрактивна.

По сватбената си вратовръзка

Румънец продава място по сватбената си вратовръзка и се надява да спечели пари, за да купи кола на бъдещата си съпругата. В горната част на вратовръзката рекламата ще струва 20 евро, а в най-долната 10 евро.