Повече от 80 на сто от представителите и на двата пола флиртуват със свои колеги на работното място, показват проучванията.

Последните социологически изследвания на списание "Плейбой" потвърждават тези данни. 2/3 от жените и половината от мъжете поне веднъж са правили секс със свои колеги. Общоприето е, че мъжете са по-склонни да започнат "служебен романс".

Съществуват и теории, че почти през цялото време представителите на силния пол умуват как да съблазнят колежката на съседното бюро. Противно на очакванията излиза, че дамите два пъти по-често мислят за сексуален контакт с колегите си от противоположния пол. Вината за това се крие в прекомерното натоварване, което предизвиква силни сексуални желания.

Друг интересен нюанс на изследването е, че съвременните жени не се нуждаят от предварителна "подготовка" или любовна игра. Все повече дами са склонни да достигнат до оргазъм на минутата, без значение на масата или на пода.

Според сексолозите хората, които прекарват много време заедно искат или не искат, започват да гледат един на друг като обект на сексуално желание.

Източник: БГНЕС