Ако все още не сте се регистрирали за Webit Expo & Conferences 2010 , направете го до края на месец септември на изключителни цени и научете как се правят успешни онлайн продажби, маркетинг в социалните медии, рекламни кампании в интернет, дигитален криейтив, интернет маркетинг и мобилен маркетинг от най-добрите в света.

Само до 30 септември:

- еднодневен достъп до Главна Сцена (Facebook, BBC, eBay, Yahoo!, Grey, Ogilvy, Microsoft и десетки други лектори) е на цена от 120 EUR.

- достъпът до шест часовия мастър клас на Мартин Нюман за „Успешни продажби в интернет" е 130 EUR.

- можете да чуете на живо световния SEO гуру Ранд Фишкин и мастър класа му за „SEO и социални медии за напреднали" на цената от 60 EUR.

Webit е единственото събитие, след което практически подобрявате бизнеса и професионалното си представяне и получавате предимство пред конкурентите ви!

На Webit:

- ще се срещнете с настоящи и потенциални партньори, клиенти и доставчици (виж извадка от посетителите);

- ще получите знания и споделен практически опит от най-добрите в света;

- ще научите успешни практики и опит, които ще ви дадат предимство пред конкуренцията;

- присъствалите с пълен тридневен пакет на Главна сцена, както и посетителите на мастър класовете на Webit ще получат сертификат за професионално развитие с имената на лекторите като преподаватели.

Достъпът до изложбената част е БЕЗПЛАТЕН, но изисква регистрация. Част от семинарите са БЕЗПЛАТНИ, други са на цени от 10 до 30 EUR, но побързайте да се регистрирате и заявите присъствие на тях защото местата са ограничени!

От 1 октомври описаните горе цени ще бъдат с над 30% по-високи, така че побързайте и заявете своето присъствие сега.

Вие получавате допълнителна 10% отстъпка от цените за регистрация с код SPORTAL, който следва да въведете в процеса на регистрация в полето "Имам код за отстъпка".