Никъде другаде по света не можете да присъствате на такъв форум безплатно. На Webit (27-29 октомври 2010) това е възможно! „Още от първата година ние си поставихме за цел да развиваме и помагаме за обучението на пазара. Ето защо достъпът до изложбената част и около 1/3 от конферентната програма на Webit 2010 е с безплатен вход и изисква единствено предварителна регистрация онлайн на адреса на събитието" - каза Пламен Русев, председател на борда на е-Академия, съ-организатор на събитията Webit в официално прессъобщение на организаторите e-Academy.

Оттам предупреждават, че „безплатните места са на изчерпване, така, че побързайте. Друга голяма част от панелите са на цени от 10 EUR, а лектори са някой от най-добрите специалисти в областите продажби, е-маркетинг и реклама".

Главната сцена на Webit е мястото, където управители, маркетинг и рекламни директори и топ мениджъри ще чуят на живо най-големите имена от индустрията в света. На ясен и достъпен език ще бъдат дискутирани съвременните тенденции за маркетинг в социалните мрежи, създаване на успешни реклами онлайн, развитието на мобилния маркетинг, създаването и поддръжката на платформи и екипи за успешни продажби онлайн и много други. Теми на дискусии са как се измерва възвращаемостта на вложените маркетингови бюджети, как се планират кампании и се залага ефективността им и пр. Цените за достъп на Главна сцена варират от 120 до 350 EUR за достъп за трите дни.

Най-високото ниво представители на бизнеса вече се възползваха от специалните VIP пакети които дават достъп до всички зали без чакане на опашки и по-важното до VIP зона за контакти, в която през трите дни са разположени всички лектори, специалните гости на събитието от цял свят, собствениците на най-големите онлайн медии и агенции от региона и др. Специалната VIP зона за контакти ще предлага и постоянен кетъринг с шампанско, хапки, избрани вина с цел създаване на оптимална среда за неформални бизнес контакти.

Webit 2010 ще отговори на всички въпроси, като например как да започнете бизнес онлайн, как да развиете онлайн магазин, как да правите успешна реклама на продуктите/услугите си, как по-добре да започнете да обслужвате клиентите си, как да планирате маркетинг бюджетите си и много други.

Наред с това Webit ще ви срещне и с най-известните световни специалисти по тези теми от най-големите компании в света, сред които Вицепрезидентите и директори на facebook, BBC, Yahoo!, Grey, eBay, adMob/Google и десетки други. Специални Мастър класове за успешни продажби онлайн и SEO и социални медии за напреднали ще водят двама от сочени за световни гурута в своите области Мартин Нюман и Ранд Фишкин.

Най-известните участници от държавите в региона ще правят анализ на отделните пазари с цифри и очаквания. В продължение на 3 дни всички те заедно с изложителите на са на ваше разположение за въпроси и обмяна на идеи и добри практики.

Webit е събитие, което никой не бива да пропуска, заявяват организаторите на събитието. Днес интернет е неизменна част от нашия живот и той все повече става и среда за успешен бизнес, продажби, комуникации, маркетинг и реклама. Eто защо Webit е полезен за представители от всички нива в една компания от най-малък до най-едър бизнес.

Организатор на събитията Webit е e-Academy. Създадена преди 3 години, e-Academy се налага като основен участник в образователния процес за пазарите в България, Румъния и региона.

e-Academy провежда проучвания за дигиталните пазари и предоставя информация за развитието на дигиталната индустрия в ЦИЕ.