Главният изпълнителен директор на Мобилтел ЕАД Андреас Майерхофер бе избран за победител в третия националния конкурс за лични постижения във висшия мениджмънт "Мениджър на годината", предаде репортер на Profit.bg.

В Златната десeтка на "Мениджър на годината 2010" са още: Джон Кларк, изпълнителен директор на „Енел Марица-изток 3", Димитър Илчев, главен мениджър и председател на надзорния съвет на „Евромаркет Груп", Зоя Паунова, изпълнителен директор на „Астра Зенека Ю Кей Лтд", Иван Василев, управител на „ТNТ България" ЕООД, Ираван Хира, генерален директор за България на „Хюлет-Пакард България" ООД, Момчил Андреев, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на „Райфайзенбанк България" ЕАД, Ренато Келер, управител на „Байер България" ЕООД, Теодора Георгиева-Милева, изпълнителен директор на „ОМV България" ООД и Тодор Желязков, управител на „Елтрак България" ЕООД.

В третото издание на конкурса се включиха 84 кандидата - с един повече от предходната година.

Тази година най-многобройни бяха кандидатите от индустрията - един много положителен сигнал от родното производство. Включиха се и повече представители на държавни компании, както и една неправителствена организация.

Процентът на дамите, подали документи за конкурса беше 15 - по-висок от миналата година. Сред кандидатите имаше и участници от първото издание на конкурса през 2008 г., успели да запазят добрите си резултати и в тежките времена на кризата.

Очаквайте видео от награждаването