Икономическото събитие на годината - форумът „Шумът на парите" 2011 ще се състои на 17 (вторник) и 18 (сряда) май от 9:00 часа.

На 17-ти ще започнем в девет със среща на четири борси. Представители на Варшавската, Букурещката, Атинската и Българска борса ще начертаят бъдещето на капиталовия пазар в региона, а и Европа.

Ще продължим с най-големите експерти в българското застраховане. Дали инвестицията в жовотозастраховане не е най-разумният вариант да осигурим бъдещето си? А как ще се развива общото застраховане в България? Важни теми, на които ще получим интересни отговори само по време на „Шумът на парите", от 10:30 до 12:40 часа.

Форумът ще продължи на 18-ти, отново в девет часа, когато топ банкерите ще сблъскат позиции за това какво ще е бъдещето на банките. Какво ще ни издадат, все още се пази в тайна. Но едно е сигурно - и този панел не трябва да се пропуска.

Завършваме с ценни съвети как се инвестира успешно във взаимен фонд и кога. Панел „Взаимни фондове" ще започне в 10:45 часа и с него ще закрием икономическото събитие.

Свободните места вече са почти изчерпани. Ако искате да получите шанс да се срещнете с едни от най-големите финансови експерти, побързайте да се регистрирате безплатно тук или в профила на форума във Facebook.

По време на събитието няма да бъдат допускани посетители без регистрации! Сега е последният ви шанс.

„Шумът на парите" 2011 се реализира благодарение на: ПОК Доверие, Emporiki Bank, MetLife, KIA Motors, MKB Unionbank, БенчМарк Финанс, Енемона и Джони Уокър.

Медийни партньори на събитието са: insurance.bg, DarikFinance.com, econ.bg, infostock.bg, news.bg, money.bg, Darik Radio, imoti.net, EBF TV, сп. Мениджър, сп. Enterprise, сп. Prime Time, сп. Yachting & Lifestyle, Градът Медиа Груп.