Главният изпълнителен директор на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет е един от най-богатите хора в света, но не парадира с това, пише Boston.com.

Миналата седмица милиардерът инвеститор посетил Бостън за среща с ръководството на Yale Electric.

След срещата Бъфет, неговият бодигард и няколко човека от базираната в Дорчестър, Масачузетс, верига магазини за потребителска техника Yale Electric, посещават популярния в района фургон за хотдог Boston Speed Dog в Роксбъри.

Бъфет, който е известен с предпочитанията си към бързото хранене и газираните напитки, харесал хотдога, който хапнал и се пошегувал, че иска да купи фургона.

Запитан от журналист за впечатленията си от срещата с Уорън Бъфет съсобственикът на Boston Speed Dog Грег Гейл първоначално заявил объркан: "Наистина? Той е бил тук? Даже не съм разбрал''. "Харесвам музиката му,'' казал Гейл.

Журналистът обяснил, че фургонът му за хотдог е бил посетен от Уорън Бъфет, а не от музиканта Джими Бъфет и описал милиардера като по-възрастен с побеляла коса и очила.

Тогава Гейл казал: "Сега се сещам, че всъщност говорих с него''. "Той каза, че иска да купи фургона ми, а аз му отговорих: ‘Нямаш достатъчно пари.''

Четете новини от Profit.bg и във Facebook