Посетете нашата Фейсбук страница

Най-добре платеният ТВ актьор в света доскоро беше Чарли Шийн с хонорар от 1.2 милиона долара на серия в „Двама мъже и половина".

Както стана ясно обаче, неговият герой ще почине (най-вероятно ще бъде прегазен от влак), тъй като актьорът вбеси продуцентите си със своите пиянски изцепки.

Сериалът ще продължи, но без чичо Чарли. В главната роля ще влезе Аштън Кучър, който ще получава 700 000 долара на серия. Въпреки че е доста по-малко от заплатата на Чарли Шийн, това все пак е най-високото възнаграждение в момента в света.

Така Кучър ще замести Шийн не само като главната роля в сериала, но и като най-добре платения ТВ актьор в света.

Джон Крайър, който в сериала играе Алън Харпър, казва, че не може да сподели как точно ще умре чичо Чарли, но че „ще бъде забавно". Той също така казва, че са заснели първия епизод с Кучър и той се е справил фантастично.

Тед Дансън заменя Лорънс Фишборн в „От местопрестъплението Лас Вегс" със заплата 225 000 долара на серия. Фишборн вземаше 350 000 долара.

Актьорите обаче не могат да се доближат до хонорарите на Саймън Кауъл от X Factor, който ще получава 75 млн. долара на сезон от шоуто, в което е продуцент и съдия.

Преди това, той беше съдия в American Idol. Неговото място там зае певицата Дженифър Лопез, чийто хонорар е 20 млн. долара за сезон.

*По повод разразилия се дебат в коментарите относно произношението на името, чуйте го тук (на 0:26).

Четете новини от Profit.bg и във Фейсбук