Най-голямата верига ресторанти в света по брой на заведенията - Subway е присъдила на Иван Тодоров, изпълнителен директор на Subway за България и Румъния, наградата на компанията за Агент по развитието ("Development Agent") на годината за международните пазари на състоялата се наскоро конвенция на Subway в Сан Франциско.

Агентите по развитие на Subway са отговорни за цялостното изграждане и контрол на франчайз веригата в поверената им територия. Тези агенти осигуряват на местните заведения в даден регион необходимата подкрепа и професионален опит.

Като носител на наградата Агент по развитието на годината, Тодоров е отличен за постиженията си в развитието на марката Subway в България, високото ниво на предлаганите услуги и подкрепата оказана на местните франчайзингови заведения.

"Спечелването на тази награда до голяма степен е в резултат на чистите ни заведения, доброто обслужване и способността ни да предложим достъпна цена на нашите клиенти," казва Тодоров.

Тодоров се включва във франчайз веригата на Subway през 2007 г. и в момента притежава и управлява четири заведения. В ролята си на Агент по развитието той отговаря за всички Subway ресторанти в цяла България (към момента 18) и очаква подобен успех и в съседна Румъния.

Според самият Тодоров до месец и половина в България ще бъде отворен 20-ият ресторант от веригата.