Италианският мафиотски бос Салваторе Д'Авино се укриваше от 2003 г. Той получи 20 години затвор за трафик на наркотици и други престъпни дейности. Счита се, че е част от клана Джулиано от Неапол.

Той избягал от Италия и започнал нов живот в Мароко. Там се срещнал с жена, с която започнал връзка. Тя забременяна и решили да се преместят в Испания, където да се роди детето.

Всичко върви добре докато един ден жената пуска свои снимки във Facebook от добре известен плаж в Марбея. Снимките са две, а на заден план ясно личи името на известен местен ресторант.

Полицаите наричат това „детинска грешка".

Веднага след като властите разбрали в кой град се намира двойката, те започнали да следят и-мейла на жената. Когато тя изпратила съобщение, че ще ражда, полицаите веднага завардили местната болница и посрещнали мафиотската двойка на вратата.

От испанската полиция, между другото, са бесни на италианската, за това, че са съобщили на медиите как точно са намерили двойката. Те искали детайлите да останат тайна и се надявали, че и други издирвани престъпници ще направят подобна грешка. Сега вече престъпниците по света научиха нагледно урока - не пускайте свои снимки във Facebook, ако се укривате от закона!

Четете Profit.bg и във Facebook