Проучвания на социални психолози показват, че днес е най-лесно и най-евтино да стигнеш до секс, съобщава мъжкото издание Askmen.

25% от младите мъже казват, че стигат до секс с партньорките си още в рамките на 1 седмица от запознанството им, което е най-бързият период в историята.

Забравете за американските шеги с базите, още на първата среща се вече на т. нар. „трета база".

Проучванията показват, че на 30% от мъжете дори не им се налага никаква романтика - никакви рози, никакви свещи или подаръци.

Жените просто вече не контролират секса, казват психолози. Преди те бяха нещо като продавач на изключителна ценна стока, която мъжете искаха да купят. Днес обаче цената на стоката е паднала, защото тя вече не е така „ексклузивна". За това обезценяване има няколко фактора, три от които изглежда са най-важни. Първо, мъжете и жените вече се считат за равни във всичко. Второ порното и платената любов са навсякъде. И не на последно място - контрацепцията направи жената по-свободна - преди години тя се притесняваше, че може да забременее и не правеше секс с кой да е, днес това не е проблем.

Ако трябва да употребим един пазарен термин - сексът е „стока, която върви на голяма разпродажба днес", констатират от Askmen.

Още любопитни новини във Facebook