Успехът при търговия на валутните пазари е съвкупност от различни фактори, които най-общо могат да бъдат разделени в две групи, отнасящи се до: самия трейдър и трейдинг средата.

В първата група попадат характеристики на трейдъра, като способности, теоретична и психическа подготовка (понякога и физическа), дисциплина и др. Втората група обхваща всички фактори, които описват трейдинг средата. Тук могат да се причислят бързата интернет връзка, подобрен хардуер (мулти-мониторна система), различни видове софтуерни продукти и не на последно място - избор на подходящи търговски условия.

Опитните трейдъри знаят, че успехът изисква непрекъснато развитие и подобряване на тези две групи. Оптимизирането дори и на най-незначителния елемент би могло да доведе до сериозно подобрение на резултатите.

А Вие как бихте оптимизирали своята търговия до края на годината?

Представете си какво би станало, ако търгувате без спред или върху Вашите депозити се добавят до 20% бонуси? В единия случай това ще намали разходите Ви, а в другия - ще увеличи възможностите за търговия.

Ние, от Адмирал Маркетс, разбираме това и Ви предлагаме възможността да оптимизирате своята търговия като участвате в „Месец на промоциите".

„Месец на промоциите" е промоционална кампания на Адмирал Маркетс, съставена от петнадесет затворени кутии, в които има пет вида промоции, сменящи местата си на случаен принцип. Всеки участник избира кутия, след което тя се отваря и получената промоция се зачислява по сметката на трейдъра.

Съдържанието на кутиите е изцяло съобразено с желанията на трейдърите:

- ако видите символа 20% това означава, че ще получите бонус върху депозита си;

- при 10%, получения бонус ще е в размер на 10% от направения депозит;

- 1000 т. и 2000 т. Ви осигуряват бонус точки в Адмирал Клуб.

Една от най-желаните промоции е отбелязана със символа 0.00. Изтеглите ли този символ ще търгувате БЕЗ СПРЕД до края на 2011 г. (три месеца) за стандартни сметки. Всички притежатели на професионални сметки Admiral.PRO и изтеглили този символ 0.00 ще търгуват чрез ECN, БЕЗ КОМИСИОННА до края на годината със спред, започващ от 0.1 пипс.

За повече информаци и участие посетете сайта на Адмирал Маркетс. Късмет при изтеглянето на промоция и успехи в търговията!

*„Месец на промоциите" е промоционална кампания на Admiral Markets AS, целяща популяризирането на услугите на Компанията. Admiral Markets AS е лицензиран инвестиционен посредник в ЕС с лиценз № 4.1-1/46, регулиран от Комисия за финансов надзор на Естония. Нотифициран в Комисия за финансов надзор на България под №48-22/1790 Търговията с финансови инструменти носи риск. Преди да започнете е необходима предварителна подготовка, както теоретична, така и практическа.