В Ню Йорк бе представен първият в света парфюм за 1 млн. долара, с което той се нарежда на първо място сред най-скъпите аромати. Баснословната сума за лимитираната серия „Golden Delicious“ се осмелиха да поискат Дона Карън и бижутера Мартин Кац, нашумял със скъпоценния сутиен за 5 млн. долара, с който облече Адриана Лима.

Представянето на парфюма в магазина на дизайнерката в Ню Йорк бе направено от Шанел Иман. Манекенката пристигна на събитието, придружавана от бодигардове, които не се отделиха от нея през цялото време.

Разбира се, основна стойност в парфюма има самият флакон, украсен с 2909 редки скъпоценни камъни от цял свят, включително 2700 бели диаманти, 183 жълти сапфира и 2.43-каратов ярко жълт диамант. Той е във форма на ябълка, за което Кац се вдъхновява от небето над Ню Йорк и Манхатън.

Изработката на флакона отнела 1 500 часа работа.

Самият аромат включва мускус, портокалов цвят, слива, ябълка, бели рози, казабланкска лилия, орхидея, лилия, сандалово дърво.

Този парфюм ще бъде показан по целия свят, преди да бъде продаден в полза на сдружението "Действие срещу глада"- една благотворителна инициатива, с която двете луксозни марки се ангажираха.