Финансово затруднена новозеландка продава "парцел" за татуировка на дупето си, тъй като изпитва трудности при покриването на сметките си.

Тина Безнек сподели, че се нуждае от парите, след като само през последната година била съкратена цели два пъти. 23-годишната чаровница стартира търг в Интернет под наслов "Вие татуирате на дупето ми" и за само 24 часа събра над 10 000 новозеландски долара. От идеята взаимстваха и трима други нейни сънародници, които продават различни части от тялото си.

"Може да си мислите, че съм луда, но да, победителят ще татуира каквото пожелае на седалището ми", заяви Безнек. Тя освен това отбеляза, че 20% от сумата ще отиде за благотворителност, а остатъкът ще бъде за нея, защото "го заслужава". "Бях съкратена цели два пъти през последната година", оплака се новозеландката.

Татуировката ще бъде разположена на една от двете бузи и може да е както лична, така и рекламн, съобщава БГНЕС. Тя "ще бъде нещо, което след време ще ми напомня за този момент от живота ми", завърши Тина.

Още любопитни новини