Всички знаем за застраховката живот, пожар, автомобилните застраховки и други основни полици. Няма ли да е хубаво обаче, ако можехме да се застраховаме и за някои неприятни събития в живота ни?

От Insure.com предлагат (за сега на шега) да се помисли за въвеждането на следните полици:

Загуба на любимия отбор

Купили сте си скъп билет. Имате други разходи като фланелка на отбора, бира, бензин (ако стадиона ви е по-далеч), и вместо да се насладите на победа, ви се сервира загуба! От Insure.com мислят, че имате пълното право на обезщетение.

Застраховка срещу тъща

Тази полица ще покрива разходите по извеждане и релокация на тъща, в случай, че тя се е заседяла в дома ви 3 дни или повече.

Снимка в годишника

Би трябвало да може да се застраховаме в случай, че ужасната ни снимка от годишния албум при завършване на гимназия бъде показана по телевизията или друга медия. Полицата трябва да ви обезщети за травмата, която сте преживели.

Скучно събитие

В случай, че ви се наложи да присъствате на скучна семейна сбирка или някое друго досадно събитие, застрахователната компания се задължава да ви осигури човек, който да ви измъкне, като скалъпи спешен случай.

Лоша прическа

Тази полица ще плати за второ посещение при фризьор + 4 седмици неплатен отпуск, в случай, че не може да се покажете пред хората.

Лош филм

Ходенето на кино днес е скъпо удоволствие. Ами ако се окаже, че филмът е бил ужасен?

Лош живот

Много добра идея – ако когато достигнете 50 години, животът ви е разочароващ, да получите сума от 1 милион долара като компенсация.

Покупка, за която съжалявате

Купили сте си къща, но съседите се оказват ужасни? За това трябва да има застраховка!

Тъпа диплома от колежа

Дипломирали сте се със специалност „История на изкуствата“? Какво сте мислели като сте се записвали в университета? Добре, че сте се застраховали.

Раздяла с гаджето

Няколко месеца я водите на кино, ресторант, кафета и пр. забавления. И изведнъж тя решава, че не сте един за друг. Кой ще ви обезщети?