Наскоро Линдзи Лоън бе обвинена, че е ударила човек и е избягала от местопроизшествието. 26-годишен мъж първоначално казал, че му няма нищо, но след като разбрал, че е ударен от Линдзи Лоън, променил версията си и извикал полиция. Това не е първият път, когато Линдзи има шофьорски проблеми.

Тя е арестувана няколко пъти за шофиране е нетрезво състояние.

Ето и още няколко звезди, които никак не са известни като съвестни шофьори:

Никол Ричи

Когато бе арестувана за това, че кара от грешната страна на магистрала в Бърбанк Никол Ричи заявила на полицаите, че не е пила никакъв алкохол. Тя казала, че „само“ е пушила трева и е взела Vicadin.

Това бе вторият път, когато я арестуват за шофиране в нетрезво състояние. Така нейният период на пробация бе удължен и дори адвокатът й (съшия, който използва и Линдзи Лоън) не успя да я спаси.

Джордж Майкъл

Джордж Майкъл се забил със своя Рейндж Роувър във фото студио в тузарския лондонски квартал Хампстед. Той бе арестуван на място, но после бе освободен под гаранция. Това се случило малко след като му изтекло 2-годишното отнемане на книжката заради шофиране в нетрезво състояние. Певецът бе загубил книжката си през 2007 година след като го хванаха да шофира надрусан.

Харисън Форд

Знаете ли от къде е белегът на лицето на Форд? Когато бил на 20 години той се забил с Volvo-то си в телефонна кабина. Белегът е от тогава. Преди известно време Форд катастрофира и с хеликоптер, докато се обучаваше да го пилотира. Вината тогава не била негова, а в техническа неизправност.

Бритни Спиърс

Бритни има богата история от нарушения на пътя. През 2008 г. тя спукала гума и изоставила Mercedes-а си посред пътя, като блокирала движението.

Няколко месеца след това тя причини инцидент с 3 коли в Лос Анджелис. Тогава очевидец казал, че Бритни просто се разсеяла.

Тя също така има обвинения за удряне на кола и бягане от местопроизшествието, за шофиране с невалидна книжка, за това, че прегази крака на един папарак, докато шофирала с бебето в скута си, за неправилно поставяне на бебешки стол. Стигна се до там, че съдът забрани на Бритни да шофира с деца в колата си.

Енрике Иглесиас

През 2007 г. Иглесиас се опитва да си тръгне от радио гостуване, но фенове са обградили колата му. Той премазва крака на 11-годишно дете. Майка му го съди, но Иглесиас твърди, че вината е нейна, защото не е предпазила детето си.

Били Джоуел

Джоуел е бил арестуван няколко пъти в Лонг Айлънд. Първият случай бе през 2002 година, след което той влезе в клиника за лечение на алкохолизъм. Вторият случай бе година по-късно, когато той заби Mercedes-а си в дърво и влезе в болница. При третия случай той влезе с колата си в къща. Тогава той казва пред журналистите „Не мога да повярвам, че пак се блъснах.“

Парис Хилтън

Хилтън е арестувана за шофиране след употреба на алкохол, а след това и за шофиране без книжка. Тя влезе в затвора за 23 дни. След това бе хваната да шофира в лентата за велосипедисти, но полицайка я пуснала само с предупреждение.

Роуън Аткинсън

Британският комик, по-известен като Мистър Бийн, миналия август блъсна Макларън за 1 млн. долара в дърво. Полицията уточнява, че не е бил пиян, а просто е загубил контрол над автомобила. Актьорът е бил откаран в болница само с малки наранявания.

Стани фен на Profit.bg във Facebook