Ако имате милиони долари, защо да не пръснете няколкостотин хиляди за глупости. От Guest of Guest показват няколко от най-екстравагантните покупки на звездите. Списъкът може да бъде разширяван до безкрай:

Започваме с Бионсе. Медиите вече я наричат Бейбионсе. Нейната дъщеря Блу Айви Картър вече има повече скъпи подаръци, отколкото много хора са получавали за целия си живот.

Сред най-набиващите се в очи е вана с кристали Swarovski за 5200 долара, която й е подарък от Кели Роуланд. Нейната детска стая е с площ 204 кв. м.

Аштън Кътчър ще пътува в Космоса. Той плати 200 000 долара за да се запише за полет на Virgin Galactic's SpaceShipTwo и стана 500-ия клиент на компанията. За сега не е определена дата, но Ричард Брансън каза, че очаква полетите да започнат през 2013 година, ако всичко върви по план.

Дъщерята на шефа на Формула 1 Бърни Екълстоун – Тамара си купи вана за 1.5 млн. долара. Ваната е от чист амазонски кристал. Самият кристал е струвал 800 000 долара, а останалата част от сумата е била за превръщането на кристала във вана. Любопитно е, че наскоро тя заяви пред медиите, че се опитва да живее пестеливо.

Доналд Тръмп има в самолета си златна тоалетна.

Доналд притежава Boeing 757, който купи от Пол Алън от Microsoft. Самолетът струва 100 млн. долара след реновациите, които Тръмп извърши по него. Една от тях е поставянето на тоалетна от чисто злато. Златни са и закопчалките на предпазните колани, както и кранчетата на чешмите.

След като си купи ранчо за 100 млн. долара в Никасио, Калифорния, Джордж Лукас реши да подсигури своята инвестиция.

И направи това, което би направил всеки милионер – купи си собствена пожарна. В нея има 12 огнеборци, два камиона и още няколко доброволци.

Преди да се появи на червения килим, Дженифър Анистън харчи 150 000 долара за красотата си. Това включва козметични процедури и частни уроци по йога.

На седмица Дженифър харчи 385 долара за храна, одобрена от диетолога й.

Рейчъл Хънтър купи къщичка за кучетата си на стойност 15 000 долара.

И отново Бионсе – тя похарчи 100 000 долара за позлатения клин, с който се появи на наградите BET през 2007 г.

Телефонът на Виктория Бекъм е позлатен и струва 40 000 долара.

Кейт Мос пък си купи позлатен вибратор за 325 долара.

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури е едно от най-глезените деца в света. Тя се движи само с дизайнесрки дрехи. Може да бъде забелязана с чантичка на Salvatore Ferragamo за 850 долара.

Лейди Гага е похарчила 50 000 долара за радио-магнитен радар, който да държи призраци и други паранормални явления далеч от себе си, докато е на турне.

Ким Бейсинджър похарчи 20 млн. долара за град. През 1989 година тя купи градче в Джорджия, след като видяла реклама на билборд. Тя имаше намерение да построи там продуцентско студио, увеселителен парк о други атракции, но планът не провървя. Бейсинджър обяви фалит и продаде града за 1 млн. долара.

Боно похарчи 1700 долара за транспорт на шапката си. През 2005 година той отишъл в Италия, но забравил шапката си в Лондон. Веднага й купил билет първа класа.