Днес те получават тлъсти чекове, но някога са си броели доларите в портфейла си, както правим всички ние. Преди да станат известни много звезди са имали не много бляскави професии като сервитьорки, бармани и др.

Марая Кери е била сервитьорка, Мадона за кратко е продавала понички.

Нямаме данни за доходите точно на тези две известни дами, докато са сервирали храна, но имаме данни за някои други известни личности. Вижте една любопитна статистика за това колко са печелили тогава и сега:

Джон Хам

Представяте ли си Дон Дрейпър да сервира сандвичи? Актьорът Джон Хам е прекарал голяма част от 90-те години като сервитьор. Докато ходел на прослушвания, той работел в заведение и печелел по 14 350 долара на година!

Днес той играе в шоуто Mad Men и получава 175 000 долара на епизод или 2.3 млн. долара на година. „Когато ми дадоха сценария за първото шоу си помислих кой би искал да гледа това по някакъв си кабелен канал?“ За негово щастие – милиони хора.

Кари Ъндърууд

Преди да спечели American Idol тя била сервитьорка в пицария. По това време била студентка в Университета в Оклахома и работела на половин работен ден, за да си докарва доходи. Днес кънтри звездата печели по 20 млн. долара на година, а тогава по едва 15 980 долара.

Стив Бускеми

През 80-те години Стив бил никому неизвестен актьор в Ню Йорк, който ходел на прослушвания, а се издържал като пожарникар. От време на време му се е налагало да работи и като мияч на чинии и шофьор на камион за сладолед.

Като пожарникар е изкарвал 22 700 долара на година, а днес печело по 75 000 долара на епизод от сериала Boardwalk Empire.

Снуки

Никол Полици е риалити звезда, която в момента печели по 1.6 млн. долара на година от шоуто Jersey Shore.

Тя е на 24 години, а изгря като риалити звезда още през 2009 г. (когато печелеше доста по-малко). Не е известно дали Снуки някога е работила истинска работа.

Раян Сийкрест

Сийкрест е израснал в Атланта. През 1995 година той бил на 20 г. и работил като радио водещ. Заплатата му е била 10 800 долара на година. Днес той е водещ на супершоуто American Idol и получава 15 млн. долара на година.