Светът е пълен с милионери. Те са много повече, отколкото си мислите.

Само в САЩ има около 8.4 милиона домакинства с активи над 1 млн. долара, без да се брои постоянния им дом.

Милионерският статут на някои хора може да ви изненада.

Например, на тези тримата:

Стив Уилямс, кадито на Тайгър Уудс

Неговата работа е да разнася стикове за голф след шефа си. За негово щастие обаче, шефът му е най-добрият голфър в света.

Уилямс работи с Тайгър Уудс от 1999 година насам. Той има заплата от 1000 долара на седмица, плюс 10% от наградите от турнири, които печели Уудс, плюс други бонуси.

През 2006 година Уудс спечели Отворения шампионат, както и и Шампионата PGA, което донесе на асистента му 1.27 млн. долара!

Уилям Ханг, неуспял кандидат за American Idol

Ханг се прочу с това, че всички му се смяха, когато кандидатства за шоуто American Idol през 2004 година и направи неадекватно изпълнение на She bangs на Рики Мартин. Той бе толкова ужасен, че всички си препращаха видеото с негово участие като шега. Ханг обаче получи предложение за запис на свой собствен албум, който се продаде в 240 00 екземпляра.

Благодарение на този албум той стана милионер. От тогава Ханг е издал още два албума, но интересът на публиката към него замря.

Ребека Блак

Ребека Блек бе на 13 години, когато майка й плати 2 000 долара на продуцентска компания, за да й направи видео клип. Клипът към песента Friday бе осмян от всички, но стана толкова популярен, че бе свален 2 милиона пъти в iTunes, което при 70 цента на сваляне за артиста, прави 1.4 млн. долара! Кой се смее сега,а?