Скандалният актьор Чарли Шийн, известен от сериала "Двама мъже и половина", ще изпълни ролята на президент на САЩ във филма на Робърт Родригес "Мачете убива" (Machete Kills), съобщи сайтът Deadline.

Новият филм на Родригес е продължение на лентата "Мачете", пусната по кината през 2010 г.

В образа на главния герой отново ще видим Дани Трейо. Освен него в "Мачете убива" ще играят още Мел Гибсън, Мишел Родригес и др.

Предвидено е лентата "Мачете убива" да бъде пусната по кината през 2013 г., информира БТА.

Един от продуцентите - руснакът Александър Роднянски информира, че е предвидено и второ продължение "Мачете отново убива".

Чарли Шийн сега се снима във филма на Роман Копола A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III.

Освен това от 28 юни тази година телевизионният канал FX ще започне излъчването на сериала "Управление на гнева" (Anger Management) с Шийн в главната роля.

Междувременно стана ясно и, че Шийн продава на търг посещение на снимачната площадка на новия му сериал.

Шийн е предложил посещението на снимачната площадка в Лос Анджелис в рамките на инициатива за набиране на средства за организацията Step Up Women's Network, която помага на лишени от възможности момичета да осъществят целите си.

Срещата с Чарли Шийн на снимачната площадка се очаква да бъде изтъргувана за 2500 долара.

Принос към каузата е дал и актьорът Келси Грамър, който осигурява едномесечен стаж в телевизионната му компания Grammnet Productions.

Актрисата Дженифър Карпентър предлага на свой почитател да се срещне с нея на снимачната площадка на сериала "Декстър", а звездата от филма "Мис Слънчице" Абигейл Бреслин също дарява посещение на снимките за някой от следващите й проекти.