Знаеш, че винаги сме готови да дадем добри съвети какво и как да подариш по разни поводи, пише мъжкият сайт Men.bg.

Е, днешните идеи могат да помогнат както на теб, така и на мацката ти (на която съвсем случайно да пробуташ тоя текст).

Туристическа раница

Все повече се убеждаваме колко сериозна полза има такава раница. Имаме предвид да подариш истинска туристическа раница с обем поне 30 л. и изработена от качествени непромокаеми материали. Подари да познат/приятел, който го раздава малко хипарски и предпочита да къмпингува на палатка пред луксозното излежаване в хотел на морето.

Logitech Mini Boombox

Може да ти изглежда просто като поредната глезотия, ама не е. И човекът, на когото го подариш, ще оцени възможността да може навсякъде на плъгне iPhone или iPod, за да слуша музика с нормална сила и качество. Колонките могат да издържат до 10 часа непрекъснато слушане на музика, а и лесно се връзват с Bluetooth за всякакви устройства. Подари на меломан, който пътува на стоп през лятото!

Вентилатор

ОК, това може да мине и в сферата на бъзика, ама не е. За 20-30 кинта можеш да купиш нормален вентилатор на поставка, който дълго време да върши работа на пича, на когото го подариш. (Нашият в офиса например ни служи вярно вече три години, сериозни сме!) Подари на човек, който си няма климатик, 'щото иначе ще е малко излишно иронично.

Waterproof ръчен часовник

Това е за малко по-fancy подарък, но пак е достъпно. Не е задължително да вземеш топ-модела на най-елитната марка, ама не залагай на някаква евтина реплика от кварталния магазин. Подари на човек, който обича да плува и винаги се е оплаквал, че си няма такъв качествен часовник. Надали ще може чак да се гмурка с него, ама поне ще влиза под душа, без да се замисля дали е махнал джиджавката от китката си.

Хладилна чанта

Битово, нали? Да, ама крайно полезно! Една хладилна чанта и няколко бири в нея могат да те спасят на плажа в много ситуации. Ние бихме добавили бонус една бутилка родна мента. Подари на човек, който обича да си пийва на плажа (то май други няма).