"Уника" АД ще зарадва всички жители на София с Уникален безплатен концерт по повод 20 години застрахователна дейност в България.

Компанията е част от Уника Груп Австрия, която е един от утвърдените лидери в Централна Европа с над 150-годишна традиция в областта на застраховането, успешно обединяваща австрийските си корени с европейския формат.

По случай емблематичната годишнина от Уника България са подготвили музикална програма за всички почитатели на класическата и съвременната българска музика.

На 20 септември от 20:00 ч. в столичния парк на Военната академия „Г.С. Раковски“ ексклузивно ще прозвучи класическа музика под открито небе и под надслов „20 години Уника – концерт под звездите“.

Столичани ще имат възможността да се насладят на виртуозните изпълнения на Нов симфоничен оркестър и да чуят любими мелодии от композитори като Йохан Щраус, Моцарт, Росини и др.

„Освен класическите произведения, изпълнени от Нов симфоничен оркестър, доказал своя професионализъм с над 20-годишната си история, ние сме подготвили и още изненади за почитателите на популярната българска музика.

Горди сме да подарим този концерт на всички жители на София и се радваме, че ще отбележим своята годишнина на открито – под звездите. Един рожден ден се превръща в истински празник тогава, когато го споделиш с приятели”, споделя г-н Николай Генчев, главен изпълнителен директор на ЗК "Уника" АД.

Музикалното събитие „20 години Уника – концерт под звездите“ се организира от "Уника" АД в партньорство със Столична община и под патронажа на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова.