Chevrolet подновява европейското си партньорство с SOS Детски селища с допълнително дарение от 250 000 евро на независимата организация за помощ на децата през 2012 година.

"Chevrolet вярва че всеки ден е една нова възможност да направиш нещо добро," казва Сюзан Дохърти, президент и управляващ директор на Chevrolet Europe.

"Chevrolet има намерение да бъде по-близо до децата подкрепяни от SOS детски селища, не само с дарения, но и играейки активна роля в тяхното ежедневие."

Изпълнение на обещанията

В годината на 100 годишнина на Chevrolet в рамките на програмата Chevrolet's 'Wheels for Kids' (колела за децата) бяха дарени 103 автомобила на SOS Детски селища в различни места в Европа, Монголия, Израел, Узбекистан, Южна Африка и Лесото – с цел подобряване на мобилността на децата и хората които се грижат за тях.

Тези автомобили помогнаха на семействата в над 80 SOS Детски селища където мобилността е от особена важност за тяхната подкрепа. Гледайте видео.

Служителите на Chevrolet се включиха в програмата за мобилност и партньорство с SOS Детски селища и подкрепиха множество нови активности през 2012 г.