След като ви вече ви представихме част от най-разглезените деца в света, ето я и следващата група синове и дъщери на богати и известни родители, чиито живот е много по-различен от този на обикновените деца:

Лизел Прицкер, наследница на веригата хотели Hyatt

Двадесет и осем годишната Лизел Прицкер е едно от 12-те внучета на основателя на веригата, което има дял в Hyatt.

През 2002 г. когато е първокурсничка в Колумбийския университет, тя и брат й съдят баща си и други членове на семейството за това, че са ги измамили с наследството. Двамата печелят 560 млн. долара от делото.

Няколко години по-късно тя използва част от парите си, за да си купи огромен апартамент в Ню Йорк за 6.2 млн. долара. Тя разполага с още един апартамент в Манхатън за 2.29 млн. долара.

Хаджи „Абдул”Азим, принц на Бруней

За 30-ия си рожден ден принз Азим покани звезди като Памела Андерсън и Мариса Томей в хотел Дорчестър в Лондон.

През 2009 г. милиардерът организира "Купонът на годината," изхарчвайки повече от 70 000 евро само за цветя.

Според Mail Online пък през 1996 г. принцът на Бруней е подарил на своята близка приятелка Марая Кери бижута за 6 млн. долара.

Анастасия Потанина, дъщеря на руския милиардер Владимир Потанин

Двадесет и осем годишната рускиня е дъщеря на металния магнат Владимир Потанин, който също така притежава руските версии на MTV, VH1 и списание Cosmopolitan.

Освен, че е красива и богата Анастасия е била и световен шампион по състезания с джетове.

След като си чупи крака обаче тя се отказва от този спорт, за да гради кариера в сферата на спортния мениджмънт.

Брандън Дейвис, внук на петролния магнат Марвин Дейвис

Дейвис, който е 32-годишен наследник на петролно богатство и близък приятел на Парис Хилтън, често попада в пресата заради обвинения в употреба на наркотици, сбивания в нощни клубове, и грубо, често неподходящо поведение.

Той излизаше с актрисата Миша Бартън, а след като скъсаха през 2012 г. я нарече "телица" в Twitter.

Въпреки проблемите в личния си живот Дейвис има проблясъци на бизнес мислене. През 2011 г. той посредничи при сделката, в която дъщерята на Бърни Екълстън Петра си купи имот за 85 млн. долара.

Състоянието на Дейвис се оценява на около 55млн. долара.

Ворают Йовидя, внук на основателя на Red Bull Шалео Йовидя

През тази година списание Forbes класира семейство Йовидя на четвърто място по богатство в Тайланд със състояние от 5.4млрд. долара.

Внукът на създателя на Red Bull Шалео Йовидя обаче е известен с това, че постоянно бърка в дълбоките джобове на семейството си.

През октомври 27-годишният Вораюд беше обвинен, че е блъснал и убил полицай, след което е избягал от мястото на произшествието. Баща му трябваше да плати на семейството на полицая 97 000 долара, за да избегне гражданско съдебно дело.

Колата, с която Ворают е извършил престъплението е Ferrari на стойност около 1 млн. долара.

Принц Пиер Казираги, син на принцесата на Монако Каролин

Двадесет и пет годишният Принц Пиер Казираги е трети поред за трона на Монако. Неговите кралски задължения обаче не му пречат да живее екстравагантно.

Той не завършва училище и е известен с това, че обича купоните. Принц Пиер е редовен посетител на нощните клубове в Европа и САЩ и където харчи сериозни суми за скъп алкохол.

По-рано тази година той се озова в болницата след сбиване в нощен клуб в Манхатън.

Парис и Ники Хилтън, дъщери на Рик и Кати Хилтън

Сестрите Хилтън са наследнички на част от веригата хотели Hilton.

Ники винаги е била в сянката на по-голямата си сестра Парис, която участва в телевизионното риалити шоу The Simple Life, но и двете разполагат с множество модни линии за дрехи и аксесоари.

Сестрите също така са известни с това, че живеят разточително, като това включва купонясване с Ким Кардашиян и Брандън Дейвис, почивки във Франция и Аспен и купуването на имоти в Лос Анджелис.

Самюел Ървинг Нюхаус Четвърти, наследник на Conde Nast

Самюел е наследник на председателя на Condé Nast С. И. Нюхаус и член на една от най-влиятелните медийни фамилии в САЩ.

Нюхаус, който се ожени през 2009 г., наскоро продаде апартамента си в Ню Йорк за 2.7 млн. долара, или с 300 000 повече отколкото го беше купил. Нюхаус плаща за него в брой.

Иджипт Дауд Дийн, син на Алиша Кийс и Суиз Бийтс

Синът на певицата Алиша Кийс и рапъра Суиз Бийтс вече се радва на добър живот, а е едва на две годинки.

Той седи с майка си и баща си на първия ред на мачовете на отбора от НБА Ню Йорк Никс и често лети с личния самолет на Суиз Бийтс до дестинации като Хавай и Лондон.

Когато не подкрепя любимия си баскетболен отбор и не почива в чужбина Иджипт си играе с бебета на други знаменитости като близначките на Ник Кенън и Марая Кери.