На Пейдж Хау невинаги му е вървяло в бизнеса.

През 2007 г. обаче той удря джакпота, след като два домейна, които неговата компания е притежавала, са купени за по над 1 млн. долара.

Той продава Seniors.com за 1.8 млн. долара (или 1.5 млн. долара след комисионни), след като го е купил за 100 000 долара. Няколко месеца по-късно продава и Guy.com за 1 млн. долара, след като го е притежавал по-малко от месец.

Хау е роден в Бърбанк, Калифорния през 1963 г. Първата му работа, след като завършва образованието си, е в компания, предлагаща финансово планиране на лекари.

Той работи там шест години, след което напуска, за да работи за компаниите на един от клиентите. Той помага на този лекар да проучва акциите на интернет компании и да инвестира. След това Хау става председател на малка публична компания. През 2000 г. тя почти бива придобита за милиони долари.

Хау решава, че вече е уредил живота си, и си купува второ жилище в Тенеси. За съжаление сделката пропада, а компанията фалира. Хау и съпругата му напускат Калифорния и се местят в дома си в Тенеси, а той продава колекцията си от 200 000 бейзболни картички, за да си осигурява доходи. Освен това работи на непълен работен ден като финансов директор.

По това време, около 2001 г., Хау решава да навлезе в бизнеса с регистриране и продажба на домейни.

Създава компанията Basic Fusion с 50 000 долара, за да кандидатства за закупуването на привлекателни домейни през ICANN - организацията, която регламентира имената на домейните в световната мрежа. Молбата му не е одобрена и той губи парите. Basic Fusion обаче купува самостоятелно около 4 000 домейна.

Малко преди Коледа същата година Хау наема павилион в мол, откъдето продава домейни на средностатистически купувачи. Той продава около 50% от домейните на хора, които убеждава да купят url и пакет за хостинг като подарък, вместо традиционните семейни подаръци за близки и познати.

Seniors.com става собственост на Хау, след като поредната компания от дотком бума фалира и той го придобива. Хау купува домейна за около 100 000 и успява да го задържи в следващите 5-6 години.

През 2002 г. компанията продава всичките 4 000 домейна без 20. Тя задържа Seniors.com и Guy.com. На следващата година Хау започва да прекарва значително време във форум за продавачи на домейни DNForum.com. Той преглежда стотици имена на домейни, които хората не иска, и се опитва да ги купува евтино, за да попълни отново портфейла си.

През 2007 г. в рамките на четири месеца компанията на Хау продава Guy.com и Seniors.com срещу седемцифрени суми.

Въпреки че заработва сериозна печалба от тези два домейна, Хау изпуска други. Basic Fusion е притежавала GasPrices.com, но го продава за 8 000 долара. Няколко години по-късно той е придобит срещу 225 000 долара.

Хау и неговите компании притежават общо около 25 000 домейна и генерират месечни продажби в размер на между 25 000 и 50 000 долара.