Нейните бедра със сигурност не лъжат, както се пее в една песен на Шакира. 39-годишната Микел Руфинели е 190-колограмова дама с обиколка на ханша 2,5 метра, която постави рекорда Най-големите бедра в света, пише „Хъфингтън пост”, цитиран от bTV.

Майката на четири деца от Лос Анджелис е висока малко над 160 см, има талия от 101 см и е напълно удовлетворена от фигурата си.

„Не виждам причина да съм на диета, защото нямам здравословни проблеми. Мъжете не харесват кльощави момичета, те харесват жени с тела във формата на пясъчен часовник”, убедена е американката.

Съпругът й, с когото са женени от 10 години, обича да се шегува: „Имам лиценз за работа с тежка екипировка”.

Извън закачките обаче, огромните бедра на Руфинели затрудняват ежедневието й. Тя е принудена да кара камион и да сяда на уголемен стол, който да съвпада на формите й. Също така има проблем с влизането през врати и спи в легло, широко 2 метра.

Рекордьорката разказва още, че започнала сериозно да качва килограми на 22 години, когато родила първото си дете. Жената обяснява теглото си именно с четирите си бременности, тъй като на ден ядяла близо 3000 калории.

„В миналото имах комплекс за бедрата си. С годините обаче се научих да обичам тялото си и не се страхувам да го показвам”, признава още американката.