Това са четирите най-модерни дестинации, според express.de.

Черна гора

Мислите си, че няма повече какво да откриете в Европа? Напротив! Малката държава на Адриатическото крайбрежие определено има какво да предложи: планини, голяма брегова ивица, нови туристически пътеки, колоездене, евтини хотели… Обещаваме ви, че ще се изненадате приятно!

Виетнам

От няколко години насам интересът към Виетнам като туристическа дестинация се увеличава значително, както и търсенето на промоционални пакети с полети и хотел.

Има и алтернатива за тези, които се интересуват от девствената природа – Мианмар е идеалното място за тях. Страната впечатлява със своята екзотика, а някои от хотелите й са в челните класации за най-добри хотели в света.

Пуерто Рико

Карибският остров предлага плажове, гори, луксозни хотели – и всичко това с типичните американски стандарти. Там дори има метро линия, единствената в целия Карибски басейн. В допълнение, Пуерто Рико е началната и финалната точка на многобройни и най-различни круизи.

Ски алтернатива

Който иска да опита нещо ново и да замени Алпите, може да се отдаде на зимно забавление в Сиера Невада в Испания. Който пък е готов да бръкне по-дълбоко в джобовете си, може да отиде на приключение и в снежните райони на САЩ или Канада. Има оферти, които въпреки скъпия полет, излизат по-евтино от ски почивка в Швейцария!