Всички сме имали дни на работа, в които сме искали да бъдем помолени да си тръгнем и повече да не се връщаме. Тогава обаче идва суровата реалност, че да нямаш работа също не е особено добре, пише Mashable.

Жителката на Финикс, Аризона, Ейми Макленатан, която все още е съкрушена от загубата на майка си, е научила този урок, след като обновява статуса си във Facebook с признанието: "Някои дни ми се иска да ме уволнят. Щеше да е много по-лесно да си стоя вкъщи вместо да трябва да преминавам през това."

Независимо дали някои от колегите в работата ви е приятел във Facebook, подобен коментар никога не носи нищо добро и Макленатан, в крайна сметка, губи работата си.

"Това беше едно много късо изречение, но пък беше едно от най-силните изречения, които съм писала през живота си," казва тя. Тя твърди, че е пуснала коментара около първата годишнина от смъртта на майка й.

Човек би си помислил, че ще й се размине, но жената била помолена да напусне работа на следващия ден, след като се изявила в социалната мрежа Facebook.

Въпреки че уволнението й може да се окаже, че не е съвсем законно, Макленатан поема отговорност за написаното и може да послужи като пример за мнозина, които от време на време се изкушават да напишат нещо за работата си в социалната мрежа.