Не само за жените, но и за мъжете външният вид е от изключително значение. За тях е също толкова важно да имат най-новите, модерни и стилни аксесоари.

Малките детайли на облеклото и личният ви стил говорят много за вас и ако искате да изглеждате наистина успели, то най-добре изберете нещо от следните предложения:

Заменете пасващата вратовръзка с папионка. На модните ревюта в Милано, Париж и Берлин папионката отпразнува своето голямо завръщане и сега отново е на мода.

Слънчевите очила са аксесоар, без който не можете не просто през лятото, но и през зимата, тъй като придават характер. Този модел на Tom Ford струва около 290 евро и е доста универсален – отива на повечето хора.

Тези бизнес чанти са идеалното допълнение към костюм, очила и класически обувки. Кожената чанта винаги е била класика, но в момента особено модерни са ретро чантите, които дори имат следи от употреба по себе си. Просто намерете вашия личен стил.

Привлечете вниманието с правилните ръкавели за ризата ви.

Коланът е най-добре да си отива с обувките. Дори да носите дънки, можете да ги направите по-стилни с един хубав и висококачествен колан. Той има и допълнително предимство: разделя тялото правопропорционално.

Винаги отдавайте нужното внимание на обувките си. Тук също има малък, но важен аксесоар: връзките.

Вече има дори онлайн магазини за връзки за обувки, за да не бъдете монотонни и скучни. С ярък цвят на връзките обувката може да раздвижи всяко строго облекло.

С такъв детайл можете да демонстрирате вашия личен стил и да дадете на обувките си нов блясък и облик. Дори чорапите са чудесен начин да покажете цвят, като акцент към тъмния си костюм.

Ако ви е скучно от традиционните вратовръзки, пробвайте с карирана.

Добрите ръкавици винаги трябва да бъдат от истинска кожа. Те са особено мъжествени, освен това предоставят перфектна защита от студа.

Отново на мода са и кърпичките в джоба на сакото, също като папионката.

Часовникът трябва да подчертава вашия личен стил. Ако е с кожена каишка, задължително трябва да пасва на колана и обувките ви. По същия начин металните му части трябва да са съчетани с тези в пръстени, ръкавели и токата на колана.