В днешното забързано ежедневие, в което проблемите и негативизмът ни съпътстват неуморно, депресията е едно от най-разпространените заболявания.

Една четвърт от населението на всяка страна е страдала от депресия поне веднъж през живота си.

Още по-притеснителен е и фактът, че тя се среща при жените два пъти по-често, отколкото при мъжете. Типичните признаци на депресията са лошо настроение, ниско самочувствие, чувство на страх и загуба на интерес към всичко. Сигурни сме, че в горното изречение описахме или вас, или ваш близък/близка.

Голяма част от антидепресантите причиняват различни неприятни странични ефекти. Сред тях са гадене, повишен апетит (повишаване на теглото), странични ефекти в сексуалния живот, както и лесна уморяемост и безсъние. Затова най-добре е да се обърнем към природните средства за справяне с проблемите.

Вече можете да намерите и на българския пазар единствения естествен антидепресант в света – Saframyl (Сафрамил). Той е създаден на основата на шафрана. Шафрановият минзухар, известен днес като най-скъпата в света подправка шафран, премахва пристъпите на меланхолията и подобрява настроението.

Как действа Saframyl? Френските учени от лаборатории 3 Chênes извличат от близалцето на шафрановия минзухар активно вещество, което блокира разграждането на серотонинa в организма – невромедиатор, познат на всички като „хормон на щастието". Серотонинът играе важна роля при регулирането на настроението, съня, сексуалността. Ниските нива на хормона са причина за агресивно поведение, клинична депресия, мигрена, раздразнителен стомах и различни нервни разстройства.

Французите патентоват Satiereal – извлеченото от минзухара вещество, което повишава концентрацията на серотонина в организма.

Към него те добавят Триптофан (основна аминокиселина), която засилва производството на серотонин и витамин B6, който стимулира трансфера на серотонин към невроните и улеснява асимилацията. Така те обединяват синергията на 3 естествени, въздействащи върху „хормона на щастието“, съставки, за да създадат първото природно успокоително „Сафрамил“.

Направените клинични изследвания доказват, че „Сафрамил“ притежава антидепресантно действие - 100% от лицата, които го приемат, се освобождават от депресията и стреса след 14 дни. При това без никакви странични ефекти и привикване, благодарение на естествения произход на хранителната добавка.

Само една таблетка „Сафрамил“ на ден преди обедното хранене е достатъчна за премахване на безпокойството и нервността, връща усмивката и спомага за по-добър сън.

Първият и единствен естествен антидепресант „Saframyl“ вече се продава в българските аптеки. /Пълен списък на аптеките можете да намерите на този адрес - BioLifeCosmetics.com/index.php?pg=10/. Успокоителното природно хапче може да се купи и онлайн, в сайта www.biolifecosmetics.com.

Лаборатории „Троа шен” са автор и на „SATIÉTÉ” - първия естествен продукт за отслабване на базата на шафран, който за кратко време стана хит на българския пазар.

Вносител: ”Био Лайф Козметикс” ООД

1756 София, бул.”Кл. Охридски”65, тел: 02/483 09 59, 0884/100950 и 0884/194399