Спомените от ергенската квартрира не са повод за гордост за много мъже. Но не и за тези. Фотографии, заснети в различни години и различни фотографи, ни развеждат из домовете на няколко известни мъже в периодите, в които те са живели сами:

Джерард Бътлър

През 2011 г. архитектруно списание направи репортаж за апартамента с антики в Ню Йорк на Бътлър. Но и скромното му лондонско жилище, в което е правена тази снимка, не е лишено от стил.

Брад Пит

Брад Пит обича да разказва за интересите си към модерния дизайн и архитектура. Той е фен на Франк Гери. Но някъде в дълбините на душата му все още живее уютен класически любовник, ако се съди по колекцията му от лампи "Тифани" и имението на Ив Сен Лоран във Франция - класически замък, който той купи за голямото си семейство.

Ал Пачино

Ал Пачино през 2002 - човек, който вече се е доказал. Той позира в апартамента си в Ню Йорк- луксозен, украсен с класически мебели, отново ни напомня за Майкъл Корлеоне от "Кръстникът". Само погледнете тези дървени плочи: всеки италиански мафиот ще се чувстват като у дома си.

Ив Сен Лоран

Ив Сен Лоран: неговият парижки апартамент е химн на френския висок стил от ар деко към сюрреализма на Кокто. Това беше много, много луксозен и стилен апартамент дори за френски бохем.

Марк Джейкъб

Той разбира стойността на комфорта и лекотата в живота. На тази снимка, Джейкъб седи на стълбите на апартамента си в Ню Йорк. Ако се качите по стълбите, ще откриете, че интериорът на дома му е толкова прост, че дори е странно, че принадлежи на моден дизайнер- леки преградни стени, много прозорци, удобни дивани, голямо работно бюро ... Без украшения. Много удобно, както обувки, които не се изтриват.

Мат ЛьоБлан

Мат ЛьоБланк - един от най-известните, но недооценени герои на американската поп култура. В продължение на години той прекарва в сянката на своите партньори в телевизионния сериал "Приятели“. На тези кадри той позира в луксозния хотел в Париж "Джордж V".

Хю Лори

Хю Лори през 2004 г.: той едва започва да играе д-р Хаус и все още не познава популярността. Едно от последствията на голямата слава е, че ще смени този апартамент за много хубави дизайнерски жилища в Лондон и Лос Анджелис.

Джордж Клуни

Клуни във вилата си на езерото Комо.

Мики Рурк

Той обича малки кучета и луксозни барокови интериори. На снимката от 2009 г., той е в спалнята на апартамента си в Париж.

Пласидо Доминго

"Кралят на тенора" по време на сиеста на терасата на вилата в Монте Карло, която отдават под наем през лятото .