Нова услуга, предоставяща на всеки клиент възможността сам да избере изображение, което да постави на своята карта, е един от хитовете на банковия пазар в момента.

Снимка на любим човек, домашен любимец, природна забележителност или незабравимо пътешествие са само част от опциите, които клиентът може да предпочете при заявката на своята кредитна или дебитна карта.

В момента иновативната услуга се предлага само от една банка в страната– Societe Generale Експресбанк- и се нарича „Пълна картова персонализация”.

„Индивидуалният дизайн е за всеки, който желае да изрази себе си при всяко ползване на картата и за всеки, който държи да пази за себе си снимка на любим човек или предмет, специален момент или кауза.

Услугата се радва на особен интерес от страна на нашите клиенти. Само в рамките на 2 седмици, повече от 500 души се възползваха от новия ни продукт.” – сподели Юлиян Господинов, мениджър Ежедневно банкиране в Societe Generale Експресбанк.

Процесът по издаване на карта със собствена визия е изключително лесен.

Единственото необходимо условие е клиентът да посети специално създаден сайт за целта: www.kartazavseki.bg, където да качи избраната от него снимка и да види предварително как ще изглежда картата.

След финално потвърдения избор на клиента, процесът продължава автоматично и само в рамките на няколко работни дни готовата карта може да бъде доставена до офис наSociete Generale Експресбанк в страната.