През ноември 2011 година Деми Мур подаде молба за развод с Аштън Кътчър.

Наскоро стана ясно, че Деми е поискала издръжка от Аштън в съда.

Имайте предвид, че те бяха женени 6 години, като нейното нетно състояние се оценява на 150 млн. долара, а неговото на 140 млн. долара.

Мур иска половината от технологичните инвестиции на Кътчър, както и половината от хонорара му от „Двама мъже и половина“.

Двамата заедно имат състояние от 290 млн. долара. Какво ще стане с парите им след развода?

Парите на Деми Мур

Като актриса Мур е участвала в над 50 филма, сред които „Призрак“, „Стриптийз“, „Ангелите на Чарли“ и др.

В най-добрите си години тя е получавала 11 млн. долара за един филм (Редник Джейн). Тя е получила 46 млн. долара от филми, а голяма част от доходите й са като продуцент (тя е сред продуцентите на три филма от поредицата за Остин Пауърс).

Да не забравяме и че когато се разведе с Брус Уилис, тя получи от него обезщетение от 90 млн. долара.

Парите на Аштън Кътчър

Кътчър е известен както от ТВ сериали, така и от големия екран.

Последният му голям хит е ролята в „Двама мъже и половина“, където той се включи след като продуцентите изгониха Чарли Шийн.

Той получава 800 000 долара за епизод. До сега той е спечелил 24 млн. долара от сериала. Той се снима и в много реклами.

Най-голямата част от парите му обаче идват от неговите инвестиции в технологични компании. Той е инвестирал в Skype, AirBnB, Foursquare, Uber, Chegg и др. Ако някоя от тези компании стане публична, той би могъл да спечели много пари.

Разводът

Според законите на щата Калифорния всичко, което е спечелено по време на брака, се дели на две.

Това означава, че парите на Кътчър от „Двама мъже и половина“ и от акциите му в технологични компании се считат за общи и Мур има право да поиска половината от тях. Делят се и всички имоти, закупени по време на брака.

Двамата се разделиха след 6 години брак, като Деми изтъкна причината, че Аштън й е изневерявал. Медиите писаха за поне две момичета, с които той е излизал, докато е бил женен за Мур – едната се казва Британи Джоунс, а другата е добре известна купонджийка на име Сара Лийл. С нея Кътчър се е виждал в нощта на годишнината им от сватбата с Деми Мур.

След развода Кътчър си има нова приятелка – известната актриса Мила Кунис.