Forbes България събира целия дигитален бизнес у нас в първото издание на E-volution Awards. Това e първият по рода си конкурс у нас. Целта му е да отличи най-иновативните бизнес практики в сферата на информационните технологии. Forbes Е-volution Awards 2013 ще обединят всички компании в България, които работят или планират да започнат работа в този сектор.

Списанието ще раздаде своите Е-volution награди в общо 22 категории, разпределени в две групи. Първата група обхваща компании, които осъществяват електронен бизнес, а втората е предназначена за фирми, които предоставят услуги в ИТ сферата.

В надпреварата може да се включи всеки бизнес, независимо колко е голям. Кандидатстването е изцяло он-лайн и се извършва на сайта на конкурса www.e-volutionawards.bg. Заявления за участие се приемат 13 април 2013 г.

Претендентите за престижното отличие могат да участват в повече от една категория. Кандидатурите ще бъдат оценявани от независимо жури, съставено от експерти от ИТ бизнеса. Церемонията по награждаването на победителите ще се състои в средата на май.

Пълна информация за участие в Е-volution Awards 2013 е публикувана на уебсайта на конкурса www.е-volutionawards.bg.