Инвестиционният посредник Карол предлага на своите клиенти да премерят силите си с реални трейдъри в спор за титлата World Top Investor. Конкурсът е за търгуващите с реални средства и сметки над 2000 долара, или евро.

Състезанието е нещо като световното първенство за инвеститорите – единственото дългосрочно състезание по рода си, посветено на откриването на най- способните трейдъри сред нас. От Карол ви питат:

Как бихте се справили в истинско състезание срещу трейдъри от цял свят?

Ще успеете ли да виждате името си сред челните 10 трейдъра в класацията ?

Вашата макростратегия за търговия по-добра ли е от тези на другите ?

И накрая – имате ли способностите и опита да станете World Top Investor за 2013-2014 година?

Ако смятате, че отговорът на тези въпроси е „да“, то състезанието е именно за вас.

Няма никакви бариери пред участниците…

Целта на състезанието е да не ограничава трейдърите по никакъв начин. Всеки може да търгува с финансовите инструменти, с които е най-силен – било то валутни двойки, акции, фючърси или всеки един друг инструмент, предлаган от вашия брокер. Всеки може да използва своята собствена стратегия за търговия, каквато и да е тя.

Няма ограничение и за типа на трейдърите – ще се съревновавате редом с топ мениджъри, институционални инвеститори и най-добрите индивидуални трейдъри в света. Победителят получава световно признание, което има за цел да помогне за неговото професионално и личностно развитие в бъдеще.

За да участвате е нужно…

Да имате сметка (нова или вече съществуваща) в брокера спонсор на вашата държава с баланс от минимум 2 000 долара или 2 000 евро.

Липсват всякакви сложни процедури по записване на участващите. Нужно е единствено изрично да се съгласите представянето Ви в конкурса да бъде публично.

Да не теглите средства от сметката в срок на 1 година, докато трае конкурса (от 1-ви Май 2013 до 30-ти Април 2014). Разбира се, парите Ви не са блокирани, можете да ги изтеглите, но ако го направите ще прекратите участието си в конкурса.

Българските трейдъри могат да участват с платформите Karoll MetaTrader4 и/или Карол Дилинг – по техен избор. Един участник може да управлява най-много две сметки.

Да правите минимум по 2 сделки на месец (с какъвто и да е обем)

Срокът за записване е до 30 април 2013 година. Самото първенство стартира на 1 май 2013.