Жена от Чикаго счупи редица рекорди в областта на правоприлагането, след като властите изчислиха, че e влизала зад решетките близо 400 пъти.

Според източници на "Чикаго Сън таймс", 51-годишната Шърмейн Майлс за последно била арестувана миналия август, когато преследвала градския съветник Джеймс Кепълман.

Освен това тя удряла с юмрук, била шамари и тормозила редица други граждани, част от които населяват най-престижните квартали в града, съобщи БГНЕС.

В миналото Майлс била вкарвана в затвора, но за кратко. Това се случило през 2010 г. в Линкълн, щата Илинойс, след като властите я обвинили, че нарушила правилата на пробацията си, като обрала 75-годишен мъж.

Има голяма вероятност обаче решението да бъде отхвърлено и това да я върне на улицата сред обикновените граждани. В противен случай тя ще бъде лишена от свобода до следващия април.

Според "Сън таймс" Майлс имала тежко детство. Тъмнокожата била вкарана в патрулка за първи път през 1978 г., когато се опитала да открадне кола.

През годините тя била арестувана за други грабежи, нападения, притежание на наркотици и непристойно поведение на обществено място. Била осъждана цели 73 пъти за отделни провинения.

Само през 1988 г. Шърмейн била закопчавана рекордните 25 пъти. Освен със служителите в ареста, тя се "познава" добре и с лекарите в почти всички здравни заведения в региона.

Милиардери, които са лежали в затвора