Представители на най-големите банки в страната ще дискутират предизвикателствата пред банковата ни система на втория ден от финансовия форум „Шумът на парите“.

В четвъртото му издание ще вземат участие изпълнителният директор на Societe Generale Експресбанк Ян Дюмонтей, главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на MKB Юнионбанк Мария Илиева и изпълнителният директор и член на Управителния съвет на Креди Агрикол България Галя Димитрова.

Сред лекторите са още генералният директор и член на Съвета на директорите на Банка Пиреос България Маргарита Петрова-Кариди, изпълнителният директор на Кредит Център и Кредит Пойнт Тихомир Тошев и главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов.

Модератор на панела „Банки“, който ще се проведе на 15 май от 9.00 ч. в столичния хотел Шератон, ще бъде главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Българска банка за развитие Асен Ягодин.

Сред обсъжданите теми ще бъдат:

Има ли раздвижване при потребителските кредити? Ще се облекчат ли условията за отпускането им?
Ще предложат ли банките алтернативи на депозитите, които да носят добра доходност и да не подлежат на данъчно облагане?
Жилищното кредитиране - продължава ли да е приоритет за банките и какви са прогнозите за следващите години?
Какво ново ще предложат банките за малкия и среден бизнес в България през 2013 г.?
Корпоративните кредити - кои са предпочитаните проекти и как да бъдат подготвени, за да получат най-добрите условия?
Банковият сектор в Еврозоната и в България - рискове, възможности и прогнози.

Направете си безплатна регистрация за форума

През 2013 г. форумът „Шумът на парите“ се организира със съдействието на ВИП спонсора Евро Финанс и основните спонсори – SG Експресбанк, вносителят на автомобили Chevrolet, застрахователното дружество Армеец, Пенсионно осигурителна компания Доверие и дружествата за управление на активи Актива Асет Мениджмънт и Сентинел Асет Мениджмънт.

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, телевизия Bulgaria on air, сп. Мениджър, в. Стандарт, imot.bg, novini.bg и insurance.bg.

Организационен партньор е компанията за управление на събития Ивенто. Форумът се осъществява с комуникационната подкрепа на агенция за връзки с обществеността AMI Communications България.

Присъединете се към събитието във Facebook