Момчетата, които бяха в пика на славата си през 80-те и 90-те, вече пораснаха. Някои от тях станаха именити актьори, но за повечето, за съжаление, славата си отиде с новия век:

Принцът на Бел Еър Уил Смит едва ли се е надявал на толкова успешна кариера през 90-те. Неуморният актьор продължава да снима, да снима и да продуцира.

Популярен го прави телевизионният сериал "Спасен от звънеца" (Saved By The Bell). Днес едва ли помните Марио Лопес, но той остава едно от популярните медийни лица в САЩ.

Актьорът Люк Пери, нашумял като красавеца Дилън от „Бевърли хилс“, успешно премина в сериали като „Уил и Грейс“, „Бъфи-убийцата на вампири“ и „Закон и ред“.

Вижте още: Как изглеждат тенис легендите от миналото днес?

Едва ли днес някой помни участието му в „Санта Барбара“, нито как мнозина му предричаха потъване с „Титаник“. Кариерата на Леонардо ди Каприо се развива успешно и до днес.

Не толкова къдрав като някога, Джъстин Тимбърлейк е друг пример за успешна актьорска и музикална кариера.

Джошуа Картър Джаксън е най-известен като Пейси Уитър в телевизионния сериал „Кръгът на Доусън“. След това той успешно се прехвърли в научно-фантастичният „Експериментът“.

Джейсън Пристли, още една от звездите на "Бевърли Хилс 90210", така и не успя да задържи славата си. Оттогава той играе епизодични роли в различни сериали.

Джеймс ван дер Бик изчезна от хоризонта след „Кръгът на Доусън“. Рядко може да се види в нискобюджетни сериали, но основната си кариера гради на Бордуей.

Вижте още: Супермоделите, които постигнаха успех в бизнеса

Популярните през 90-те братя Хенсън своевременно изкараха достатъчно за пенсия. Те отдавна не записват нищо ново и само рядко се появяват на концерти на ретро легенди.

Фреди Принц-Младши се ожени за Сара Мишел Гелър. Той отдавна спря да се снима и се занимава с отглеждането на децата.

Девин Сава, който изигра малкия призрак Каспър, в последствие се прехвърли към роли като Оуенб Елиот в „Никита“, а през 2000 г. изигра Стан в едноименната песен на Еминем.