София отново е домакин на автомобилното изложение на годината. Домакин на събитието е Inter Expo Center. Почитателите на високите скорости ще може да се докоснат до любимите си автомобили. Inter Expo Center ще бъде домакин до 23 юни и разполага с много по-богата автомобилна база. Вижте част от фирмите, които решиха да вземат участие.

Chevrolet

Американската компания създава все повече интригуващи и достъпни автомобили. На изложението ще може да се видят автомобили като Captiva, Malibu, Camaro, Trax, Orlando и Volt. Компанията предлага много специални оферти за всеки нов клиент. Препоръчваме да се запознаеш с техните условия, ако смяташ, че новата кола в гаража е задължителна.

Nissan

Японската компания е представила широк спектър от своите автомобили. Гостите ще могат да се докоснат до Nissan 370Z, Nissan GT-R и Nissan Juke, Micra и още много други модели. Късметлиите ще могат да застанат зад волана на най-продаваните агресивни модели: 370Z и GT-R. Единственото условие е участниците да имат шофьорска книжка. Избраните изглеждаха доста щастливи, когато слизаха от мощните спортни автомобили.

Jaguar

Английската фирма присъства на събитието с един от най-новите си и екзотични автомобили - F-Type. Автомобилът беше представен в краткия филм на Ридли Скот. Главният герой е F-Type и заслужава всеки поглед. Всеки детайл говори за много високо качество. Тук може да се види и творчеството на Ридли Скот.

Land Rover Особено внимание обърнахме на Discovery 4. Високопроходимият автомобил е с впечатляващи размери, а интериорът не е лишен от творчески щрих. Част от елементите са изработени от дърво и благородни метали, докато всичко останало е от естествена кожа. Discovery 4 разполага с всички възможни екстри, които може да бъдат необходими на клиента.

Opel

Немският производител може да се похвали с красива визия на своите автомобили, докато качеството е познато на всички верни клиенти. Препоръчваме да видиш новия Cascada, който изпраща Opel в по-високата лига на автомобилостроенето. Следващият голям хит ще бъде Opel Ampera. Автомобилът ще впечатли всички фенове със среден разход 1.2 литра за 100 км. Разполага със 150 к.с. и показва на света, че бъдещето ще бъде в автомобилите с електрически мотор.

Вижте и останалите модели автомобили в нашата галерия

Mercedes-Benz

Немският производител не пропусна възможността да представи най-добрите си модели. Дългоочакваният E-Class може да бъде видян в Inter Expo Center, а с него ще видиш и автомобили като: CLS-Class, A-Class, CLA-Class и др. Феновете на тунинг компаниите AMG и Brabus ще може да видят и ML63 от Brabus и GL63 от AMG.

Toyota

Компанията празнува своя 75-и рожден ден на пазара. По тази причина предлагат и изкушаващи оферти за своите автомобили. Всеки от тях ще притежава рутер, с който клиентът ще има достъп до интернет за 6 месеца. Фаворитът на изложението от Toyota е GT86.

Автомобилът беше провъзгласен за кола на годината от страни по целия свят. Дори Джереми Кларксън от Top Gear не успя да намери пробойни в бронята на Toyota. Препоръчваме да обърнеш внимание на модели като: Land Cruiser, Hilux, RAV4 и Avensis.

Great Wall



На изложението можеш да видиш и новата компания с българско участие. Great Wall има няколко модела на пазара, но визията им не отстъпва по нищо друго на вече утвърдените фирми. Компанията има няколко филма, на които можеш да видиш всички мъчения, през които минава техен високопроходим автомобил.

Виж и останалите модели автомобили в галерията