Societe Generale Експресбанк удължи срока на промоционалната си оферта по жилищните кредити до края на юли 2013 г. Банката предлага по-нисък лихвен процент за кредити в лева и евро и възможност за намаляване на размера на месечните вноски по кредита при ползването на гратисен период по главницата през първата година.

Банката запазва другите си предимства по офертата – без такса за разглеждане на документите, без такса управление на кредита и предсрочно погасяване със собствени средства след 3-та година, както и по-ниския процент по единствената си такса – 1% за усвояване на заема.

Клиентите не дължат такса усвояване при рефинансиране на кредити от други банки.

„По-ниските лихви и липсата на голяма част от таксите по кредита дават на нашите клиенти възможност да финансират покупката на жилището си на изгодна цена.

Стабилните ни лихвени проценти и прозрачните условия са едни от ключовите предимства на жилищните кредити на Societe Generale Експресбанк”, коментира Наталия Лакова, Мениджър „Кредитни продукти” в банката.

Тя обясни, че при формирането на лихвените си проценти по кредита, банката залага в методологията си за изчисление на лихвата определени буфери, които допълнително защитават клиента от промяната на лихвата.

„По този начин гарантираме яснота и предвидимост на ценообразуването, което е сред основните условия на потребителите”, заяви още Лакова.

Клиентите на Societe Generale Експресбанк могат да получат подробна информация за промоцията по жилищни кредити, както и по останалите услуги, предлагани от банката, във всички нейни 150 офиси в страната.