Винаги е интересно, когато звездите позволяват на останалите хора да надникнат в личния им живот чрез социалните медии. След като завистта отмине, човек винаги може да си помечтае за всички екстри на холивудския живот, като разгледа снимки в приложението Instagram. Става въпрос за Ferrari-та, частни самолети и пачки с пари.

Звезди като Риана, Лудакрис и Роузи Хънтингтън-Уайтли не се срамуват да споделят моменти от луксозния си начин на живот. Вижте няколко такива снимки от Istangram, подбрани от Mashable:

Рапърът Ludacris не трябва да се притеснява, че паркирането е забранено, когато спира със своето Ferrari 458 Italia пред стълбата на частен самолет.

Моделката Криси Тейгън позира изкушаващо в бански от носещата нейното име марка

Певецът Джъстин Бийбър е качил в Instagram тази снимка на професионалния боксьор Флойд Мейуедър, в която той седи в частен самолет до купчина пачки с пари.

Снуп Дог има рецепта от лекаря. Не се притеснявайте!

Компанията за играчки Mattel е произвела ограничена серия кукла Барби с лика на Ники Минаж, приходите от чиито продажби ще отидат за благотворителна организация, която осигурява храна на хора, болни от СПИН.

Риалити звездата Ким Кардашиян позира заедно със сестрите си Клоуи и Кортни преди началото на новия сезон на тяхното риалити предаване.

Моделът на Victoria's Secret Роузи Хънтингтън-Уайтли документира прическата си, докато се подготвя за светско събитие.

Риана очевидно не може да се нарадва на обувките си.

Въпреки полутъмнината, човек може да се ориентира, че обстановката, в която рапърът Дрейк си почива зад кулисите на свои концерт, е доста луксозна.

Като модел на сп. Maxim, ТВ звезда и актриса Одрина Патридж получава покани за плажни партита като това.

По-малката сестра на Парис Хилтън, Ники, има VIP обожател, който е оставил тези цветя пред вратата й.