В Слънчев бряг животът не заспива - нощем алеите на комплекса са толкова пълни, колкото плажовете през деня. Дали си в дискотека, заведение или просто на улицата - музиката те обгръща навсякъде, а често чуваш по няколко различни изпълнения едновременно.

Наред с това се срещат и импровизирани улични концерти по най-различни поводи. Eдна от най-модерните професии в нощен Слънчев бряг са викачите.

Предимно чернокожи момчета или пък атрактивни момичета те подканят да посетиш едно или друго заведение. След третия тур за шотове идва ред на туровете за големи коктейли.

Най-добрите свободни работни места в света

Собствениците на заведения обаче ги предлагат с малко алкохол и богат микс от безалкохолни добавки. А импровизираните улични концерти стават повече.

На Слънчев бряг вече има и конкуренция на балконинга. Паркът за екстремни преживявания предлага и полети, но в безопасен вариант, съобщи БНТ.

Една от най-примамливите атракции на сезон 2013 обаче има политически привкус. Опашка от чакащи се събира на единственото място, където безнаказано можеш да уцелиш с водна топка някой от световните политически лидери.

По разбираеми причини това е любимото място на немци, французи, англичани и италианци.