Светът полудя по новороденото кралско бебе, а страстните любители на залаганията се опитват да изкарат пари, като познаят всевъзможни неща около живота на детето - като започват с това какво ще е неговото име.

Ирландският букмейкър Paddy Power даваше коефициент 500 към 1, че името на детето ще е Фърги. Късметът обаче не споходи тези, които бяха заложили точно на това име, тъй като принц Уилям и Кейт Мидълтън си имат момче.

Според Paddy Power вероятността бебето да се казва Джордж e най-голяма, тъй като от букмейкъра предлагат коефициент едва 5 към 2. След това се нареждат имената Джеймс (7/2). Александър (7/1), Ричард (9/1) и Луис (10/1).

Хората, които заложат 1 паунд на името Елвис, могат да спечелят 500, ако късметът го споходи. Също 500/1 е коефициентът за имената Тайтъс и Тайлър. Ако бебето се окаже адаш на президента на САЩ, късметлиите, заложили 1 паунд на Барак, ще спечелят 250 лири.

Тези, които не познаят името обаче, могат да изпробват късмета си и с по-дългосрочни залози.

Според Paddy Power вероятността първата официална визита на бебето да е в Канада е най-голяма (2/1). Австралия (9/4) и Нова Зеландия (5/1) са другите най-вероятни дестинации, на който Уилям и Кейт ще вземат детето със себе си.

Най-малка е вероятността бебето да посети Русия (50/1), Китай и САЩ (40/1).

Една от по-интересните категории, на които може да се залага, е на каква възраст детето на принц Уилям ще бъде заснето за първи път да влиза или излиза от нощен клуб, в който се сервира алкохол.

Тези, които смятат, че това ще стане на 16-годишна възраст или по-малка, могат да опитат късмета си при коефициент 10/11. Печалбата е същата и ако това се случи на възраст 17-18 г., докато коефициентът скача на 16/1, ако такава снимка на кралския син се появи, едва след като той е на 19 г. или по-голям.

Най-очакваната първа дума на бебето е мама (2/1), а втората най-очаквана папа (7/4). Кралицата може да се засегне, защото коефициентът за това, че първата дума на новороденото ще е „прабаба“, е 80/1.

Думата „кралица“ може да донесе на позналите 40 паунда при залог от 1 паунд. Първата дума може да бъде обявена единствено от кралския говорител, а ако до края на 2014 г. няма такова потвърждение, залозите отпадат.

Тези, които биха искали да заложат, че един ден бебето ще се състезава за Великобритания в Олимпийските игри, могат да го направят при коефициент 25/1.

Вероятността, когато порасне, бебето да бъде журналист, е най-малка, според предлаганите от Paddy Power залози, като букмейкърът е определил коефициент от 90/1 за тази професия.

Най-голяма е вероятността един ден то да се занимава с изкуство (10/1), история (12/1) или с езда (14/1).

В света на онлайн залозите принц Чарлз запазва най-големи шансове да бъде следващият престолонаследник с коефициент 4/1. След него се нарежда принц Уилям с 5/2, докато принц Хари има най-малки шансове с 20/1.