По време на специална прожекция на биографичния филм „Джобс”, Аштън Къчър отговори на няколко въпроса от публиката за трансформацията му в Стив Джобс и за това какво е научил за покойния основател и бивш главен изпълнителен директор на Apple.

В продължение на три месец Къчър се е подготвял за ролята, както психически така и физически, което означава, че е трябвало да се научи да се движи и да се държи като Стив Джобс.

По-конкретно Къчър отделил значително време, за да заучи уникалния начин, по който Джобс повдига краката си докато върви, което той отдава на навика на понякога ексцентричния бивш шеф на Apple да ходи бос докато в същото време се старае да не удря пръстите си.

Разбира се, Къчър далеч не се е ограничил с имитирането чисто физически на Джобс. В опит да прозре уникалния естетически стил на Джобс той се потопява в света на бившия шеф на Apple чeтейки книгите и слушайки музиката, която той е обичал.

Освен Къчър във филма участват още Джош Гад, Джеймс Уудс, Дермър Мълроуни, Матю Модайн, Лукас Хас и Ана О’Райли. Той бе показан за първи път по време на филмовия фестивал Сънданс и се очаква да излезе по кината на 16 август.