Някои хора откриват хоби, което променя живота им. Други откриват мания, която ги унищожава. Това са най-опасните мании на хората, които със сигурност ги убиват. Повечето от тях са в рекордите на Гинес за своите луди страсти.

Най-много часове пред екрана

Окан Кайа е един от най-отдадените геймъри в света. Той е прекарал около 135 часа и 50 минути, когато излиза Call of Duty: Black Ops 2. След маратона е успял да си почине малко, но отново продължил с играта.

Шоколад

Кафявото изкушение е повече от слабост за някои хора. Ким Де-Йон е успяла да изяде около 1.2 тона шоколад през последните шест години. Тя го пие от чаши, приема го с всяко меню, което яде и е само 21 години. Да не забравяме, че е модел и няма проблем с фигурата. Ким е патентовала своята сладка диета и печели милиони.

Най-големият пияч на бира

Ако искаш да спечелиш този рекорд в Гинес, приготви стомаха си за 119 бутилки бира за един ден. Точно толкова са изпити от Андре Гиганта, когато е решил, че има нужда от малко бира. Да не забравяме, че и той не е успял да издържи на алкохола и припаднал в бара, докато приятелите му се опитвали да го стоплят със завивката на пианото.

Вижте още убийствени мании тук