Бивш военен, на име Тони Бъзби, си купи регистрационен номер с надпис 12THMAN за 115 000 долара, което е най-скъпият номер, продаван някога в Тексас.

12THMAN означава „12-ия играч“ и в Тексас футболните фенове често носят този надпис на транспаранти или шалове, с което искат да покажат своята готовност да влязат на терена и да помогнат на отбора.

Тази традиция е от 1922 година, когато по време на мач между

A&M и Centre College много от играчите на местния отбор се контузили. Тогава треньорът извикал един бивш играч, който стоял като зрител на трибуните – И. Кинг Гил и го помолил да облече екип в скучай, че се наложи да влезе на терена, защото вече нямало кого да пусне в игра. Така и не се наложило Гил да влиза в игра, но от тогава публиката носи надписи „12-ти играч“, с което изразява готовността си да помага веднага, в случай на нужда.

Купувачът Тони Бъзби казва, че не е купил номера за себе си, а възнамерява да я подари на ветеран с много медали, който някога е завършил Texas A&M.

През 2006 година Роман Абрамович купи регистрационен номер

VIP 1 за 500 000 долара.

Най-скъпият номер до сега е с цена 14 млн. долара. Принц от Абу Даби – Саед Абдул Гафар Кури си купи правото да ползва табела, на която пише само „1“.